Straling

De technologie van tegenwoordig is vergevorderd. Helaas heeft dit ook een keerzijde. De straling die van onze telefoons, smartphones, Wifi etc. afkomt heeft effecten op onze gezondheid.

De klachten die u kunt krijgen van stralingsbelasting zijn o.a. vermoeidheid, slaapproblemen, hoofdpijn, hartkloppingen, pijn in spieren. Niet weten waar die straling vandaan komt, zorgt ervoor dat je geen juiste maatregelen kunt nemen, ik kan u hiermee helpen. 

Met mijn stralingsmeter van GigaHertz Solutions, kan ik bij u thuis de straling geheel komen meten. Ik kan tips geven over de gepaste maatregelen om uw huis weer zoveel mogelijk stralingsvrij te maken. 
 
Dieren en straling
Dieren hebben vaak een eigen plek in of rondom huis. Denk aan de krabpaal voor de kat, de mand van de hond, het terrarium van de schildpad, maar ook de stal van het paard. Wat nou als precies deze plek erg belast is met straling? Bijvoorbeeld omdat het vlak bij de DECT telefoon is? Er is zeer weinig bekend over de effecten van straling bij huisdieren. Dieren zijn op dit vlak echter vele malen gevoeliger dan mensen en kunnen de plek niet zomaar vermijden wanneer dit toegewezen is als ‘hun plek.’ 
 
Tarief voor een huismeting is €45,-